Få gjort din bil ren, mens du er på job

MEDARBEJDER ORDNING

 

Få mere tilfredse og effektive medarbejdere uden det koster virksomheden noget.

EasyCarCare tilbyder firmaer en ordning, hvor vi udfører bilvask, indvendig rengøring af bilen og hjulskift på firmaets adresse. Vi kan efterfølgende opbevare hjul til næste sæson, hvis dette ønskes. Vi leverer en færdig bestillingsportal til jeres virksomhed, ved bestilling gennem portalen vises det, hvornår vi kommer næste gang og hvilke tider der er tilbage. Medarbejdere bestiller selv den tjeneste de ønsker og vi håndterer al kommunikation og fakturering direkte med den enkelte.

Der er således ingen administration for virksomheden, udover at bilnøglerne skal kunne hentes/afleveres i en reception, af vores medarbejder på stedet.

Vi aftaler ved opstart i hvilken frekvens I ønsker vi kommer. Det kan f.eks. være hver 2. uge eller hver 4. uge. Efterfølgende kan dette naturligvis reguleres, så det passer til jeres behov.

Vi tilbyder en masse tillægsydelser som sæderens, airconrens, bundrens, interiørrens, påfyldning af sprinkler mm. Dette tilvælges selv ved booking.

BILVASK

Hvorfor ikke udnytte tiden optimalt, når din bil alligevel holder parkeret? Hvad enten du er hjemme, på job eller slet ikke tilstede så kommer vi ud og gør din bil skinnende ren.

HJULSKIFT

Ikke tid til at køre ned og få skiftet hjul? Lad EasyCarCare skifte dine hjul og vaske din bil der hvor den står. Så er det let og bekvemt altid at have dæk som passer til det danske vejr.