Polering

Er din bil blevet mat i lakken? Kan du se ”spindelvæv” eller svirvelmærker hen over lakken på bilen? Er der mærker efter fugleklatter? Så skal du måske have poleret din bil hos os.

At få poleret sin bil, er ikke kun et spørgsmål om at “shine” sin bil op, det er en grundig måde, hvorpå man kan bevare eller forlænge levetid, farve og dybde i lakken. Tit og ofte bliver begreberne polering og voksning blandet grundigt sammen, men forskellen er stor.

Polering af bilen fjerner snavs, fedt, småridser og skrabemærker fra lakkens overflade. Polering indbefatter brug af let, medium eller hårdt slibende midler, alt efter lakkens stand. Bilen poleres typisk flere gange og afslutningsvis bruges specielle skumskiver til fjernelse af eventuelle svirvelmærker, således at der ikke efterlades nogle hologrammer på lakken. Efter en polering er det meget vigtigt at give bilen voks, eftersom lakken står ubeskyttet.

Voks kommer i mange afskygninger og er et “ikke slibende” produkt, som giver overfladen en god beskyttelse.

Vi bruger kun professionelle produkter fra kvalitetsleverandører. Selvom voks er godt for beskyttelse af lakken på din bil, er det også meget vigtigt at lakken er ren og renset inden der påføres voks. Voks forsegler mod snavs og urenheder (fjerner dem ikke). Derfor kan lakken på en bil der er blevet vokset, men ikke poleret, over tid fremstå falmet og kedelig. Dette kan en polering helt sikkert rette op.

Ved salg af din bil, hjælper det helt klart med til at få en god pris, når lakken fremstår velplejet, og uden ridser. Hvordan ser din bil ud?

Bestil en polering med det samme via vores hjemmeside eller ring til os hvis du har yderligere spørgsmål.

easycar-logo

sammenlign produkter
BASIS
TRIO
Forvask
tick
tick2
Afrensning (insekter, tjære & asfaltpletter)
tick
tick2
Overflade rengøring af lakken
tick
tick2
Maskinpolering
tick2
2. maskinpolering
tick2
Håndpolering
tick2
Voks
tick
tick2
Pris Inkl. moms
899,00 kr
3599,00 kr

Tillægspriser
Lakforsegling
1000,00 kr inkl moms
Tillæg for SUV, 4×4, MPV og varebiler
Ring for pris
Hente/bringe service 15 km. radius
300,00 kr inkl moms